_from.the.eye.of.the.beholder_


My name: AnisZ Xyda
My Fotopage: http://aniszyda.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: DSC-T10/P Cybershot
Sony
Friends:
Sarah Bee
Latest entry:Home Sweet Home
It's been nearly a year since I move in View this Fotopage entry
haniko hachirobei
Latest entry:Paasdag vakantie
View this Fotopage entry
Maznita Abd Wahab
Latest entry:Annoucement!!
Dear all beloved viewer(ade ke? hehe..), . Today, I would like to annouce that I will move to another site to continue update my activity, event and so on in my new blog http://atinzam.blogspot.com Feel free to view the site. :-> Thank you. View this Fotopage entry
ira
Hazie Farah Liza Abdul Halim
Latest entry:MH's Trip to Fukui, Japan
Salam semua. atas permintaan org rmi fp ni telah di update dgn sedaya upaya nyer. hehehe entry kali ni pasal Mukhizam, Hazie & Muhammad Hazim's trip to Fukui, Osaka, Japan. on 20th - 28th Mar 2009. kitorg pi untuk melawat/terjah Pak Njang Hazim yg grade on 23rd Mar kat Universiti Fukui. udah le..tka tau nak tulis apa lg. enjoice the pics laaa yeaaa :-> View this Fotopage entry
@Fukui Town
Inteligensia ninetyseven
Latest entry:intel97 CNY get2gether & farewell ikan bakar
Tahun nih di 3557, Kuala Perlis Meriah sungguh dengar cerita Cikgu Yuni Ditambah pulak dgn cerita Eng Hizaruddin Razak yg dah jadi org Sg. Petani Bertambah meriah dgn En. Adi sekeluarga yg sesat cari kedai sampai ke Sg. Baru? :-O Dlm kemeriahan tu,sedih la sikit sbb nak bid farewell to Ronie yg bakal berangkat ke Netherlands 31/1 ni Intelian yg pertama buat PhD, kami tumpang gembira Lepas ni nak bid farewell kat Jan pulak kot hehe.. Dear Ronie, Selamat menjalani kehidupan baru Moga sentiasa... View this Fotopage entry
falindah padlee
Latest entry:Blog
Kawan-kawan semua...saya tidak lagi akan mengupdate fotopages ini...dan sekarang saya telah beralih ke blog. Oleh itu, saya menjemput semua ke blog saya di http://falindah.blogspot.com jumpa di sana ya ;-) View this Fotopage entry
Suka Hati
Latest entry:All about Suri
View this Fotopage entry
hi everybody!!! on 3 April 2008
Kumin Jahat
Latest entry:Zoo Negara
View this Fotopage entry
Hany FF
Latest entry:Yang Nufayl Edit
Hadiah utk Ayah Cik Nufayl ;), yang Nufayl buat jam 1.30 am 2/2/08. Oklah...he's very excited about it. heheh...what u expect from a 3 yo kid? View this Fotopage entry
noreziyah abdul razak
Latest entry:Corat-coret dinner UPNM
jemput2 n sila2... hhuhu sedikit bingkisan dr dinner convo UPNM..... View this Fotopage entry
control ayu...
Donia Kita Komuniti Kita
Latest entry:Alin's
Gmbo ni d curik kt yahoogroups.. Ila ckp, ni anak Alin yg no-2, x hengat plak nama dia.. Mmg like mother, like daughter la.. sama2 cantek :-D View this Fotopage entry
dh penat posing ke?
Batch Nov FSKTM UM
Latest entry:jalan-jalan ke west UK...
salam semua...hari sabtu lepas kcik ke LAKE DISTRICT,CUMBRIA...kat west UK ni ler.. :-D ..3 hari 2 mlm kat sana..tak habis jalan tu..besar ngan kawasan lake district ni..cantik tul tempat dia..tasik di kelilingi bukit bukau..bwak kete naik bukit..gayat wei..hehhh..nanti kcik cite kat blog ye... View this Fotopage entry
winderemire lake..lake terbesar di England
HarOkO HaNaMicHi
Latest entry:Grey's Anatomy Syndrome!
:-) View this Fotopage entry
dah 20 taon upanya UUM neh..
Akak Long
View this Fotopage latest entry
nur maz
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016