_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Oct-2008 15:58 Email | Share | Bookmark
AidilFitri 2008 Get2gether | intel@Keletah Anak2

nuha.hany
rifqy.dikna
zulaika.yuni
 
khadijah.yuni
sofea.maya
 
baeknyaaa tgk sesama
 
 
meragam since smpai
Ermmm bile dh jumpe second generation intel ni alahaiiiiiiiiiiiiiiii mcm2 telatah.. ada suke bekawan, ada suke nangis, ada nk bedokong je..

Plg senior time tu Nufayl la then Fatih. Bdk2 bedua ni sebok tgk citer Otomen ke Power Renjers ntah smpai mkn pon x kesah. Bdk2 skrg so hi-tech, depan main tekan ja

Zulaika pon dh besar tp wat citer sendiri. Plg taiko si Nuha, bizi ke sana ke mari tp feveret dia makan la, semua menda nk rasa. Firdaus mula2 igt si Nuha tu anak aku sbb bdk tu asek ngekor aku ja.. he he he.. Si kecik Sofea sebok naek tangga.

Geng bdk2 hingusan si Rifqy n Khadijah tido most of the time. Si Rifqy ni la ngamokk je dia. Khadijah baek sgt



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net