_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Jun-2008 20:00 Email | Share | Bookmark
Trips | Visit Terengganu Year 2008

lcct
oopsss... tiruuuuuuuuu
 
 
cam jakun je
view from the top - kl
 
landinggggggg
sesakkk sgt


Taon ni, plan kami nk ke Pulau Perhentian, Terengganu akhirnya bermula jugek. Akhirnya lps 10 taon, smpai lg aku d Tganu. Kenangan masa zmn lps spm tu, rasa mcm baru lg

Stat sebulan sblom tu semua dh asek sosek2 citer psl preparation. Almost everi day ceting menda sama . Ekceli plan ni since last year, x sangka plak saing skalik ngn sukma, tensenn gak bila semua org tnya aku nk g sukma ke

Aku memulakn journey plg awl bebanding semua. Ronie & zila dpt jemput kt epot.
Trip taon ni awal2 bmula ngn kes trajik, bila kami semua trap dlm kegigihan semua org nk isi minyak.

Aku, ronie & zila trap kt tganu... more than 3 hours.. pkul 12.15 baru dpt minyak. Just imejin, bila isi tank keta wira smpai sehatus hengget pon still x penuh2.. jilaaaaaaaa iniiiii

Sarah & idah trap kt penang.. bus yg sepatutnya btolak pkul 8.30 mlm.. tunggu depa smpai pkul 9.30..

Alhmdulillah, everibody make it Semua pon tido ngn lenanya mlm tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net