_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Feb-2008 10:58 Email | Share | | Bookmark
Trips | Langkawi

 
 
hooo korek idong!
View all 8 photos...
Masa choti CNY aritu, dr KL.. sampai je kt kg.. terus siap2 btolak ke jeti Kuala Perlis.

Ermm..mana nk pegi?? L.A.N.G.K.A.W.I ... erksss.. Langkawi????
Tpksa la jugek mengalah walopon aku & adik2 aku nak pegi tpt lain, semuanya sbb si kicik bedua tu yg blom penah smpai lg kt sana





Sunday, 27-Jan-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
Jom Mkn2 | Don's Place

Nape mcm susah ati je Iman?
Erkss.. lapo ke??
Hazim wrestling Iman
View all 15 photos...



Alhmdulillah makin btambah la rezeki Don mudah-mudahan
Aritu Don & family jemput kitaorg g lunchies kt umah dia sempena nk bayar niat sbb bjaya dpt keja baru he he he.. So kitaorg pon serbu la umah Don. Sampai2 je, Hazie & family dh smpai.. siap bawak cokelet kek yg panas2 lg.. sedap la sgt
Pehtu smpai la Umie & family ngn Achu jugak. Tunggu punya tunggu.. x smpai2 gk Sato&Hubby.. hu hu hu.. BZ ngn tonomen boling

Arini btemu la Iman, Hazim & Anis Jr. Mcm yg dh sedia tahu.. tentu la si Hazim yg plg cargas.. mengikot jejak langkah Mama dia
Sian Iman kena buli Anis Jr plak sgt la baek.. duduk je atas riba sesapa ok je dia


p/s : Agaknya org nama Anis ni mmg sgt baek, comei & chubby . Kalo x caya tnya Umie


Tuesday, 15-Jan-2008 18:19 Email | Share | | Bookmark
Newborn Baby Boy | Muhammad Rifqy Eskandar

 
 
 
View all 7 photos...

Quote:
Congrat utk dikNa & Irmal for the newborn baby boy


Si comei nih lahir seberat 3.4kg pukul 5.10 pg di Pusrawi Kota Damansara pada hari Jumaat - January 11, 2008. Semua gmbo Rifqy nih, sepesen je sbb tido je kejanya X mncabar kewibawaan photographer amatur lgsg

p/s : Sowi eh Rifqy, skrg ada sorg mkcik yg half OKU sbb tu sgt lmbt nk aplod gmbo2 ni haaa


Friday, 30-Nov-2007 19:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner | Nite Of Colourful Memories

tgh ngumpat apatu?
kMas | kAli | kMizan
noori | kMin
View all 37 photos...
Akhirnya tiba la masa yg d nanti2 kn oleh ramai org kt opis, tmasuk la aku..hi hi hi..

Dinner taon ni spesel sket sbb bsempena ngn 15 taon kompeni yg aku keja ni. Kitaorg dh stat wat planning seminggu sblom event lg. Aku kelam kabut es alwez & soping last minutes ngn harapan peristiwa lama x brulang kembali.. erksss..

Ptg tu.. dr opis semuanya lepak kt umah.. mkn2, layan citer korea smbil2 bsiap. Then AhMan fetch kitaorg.. dan bmula la scene2 nya.. hi hi hi.. Smpai ja kt Legend Hotel, lmbt es alwez.. bkejar2 wat registration, then g surau..

Pstu mula la amik tpt masing2.. bmula la nightmare aku es alwez kalo aku g mana2.. Apadia? Jumpa twinzz... arghhhhh... nape la slalu ja nk sama ngn org..hu hu hu.. Lucky me sbb baju kaler xsama.. Naseb baek gk pilih kaler ijo sbb nk samakn ngn myOtherHalf..hi hi hi..

The night was great.. smpai la kt ujungnya d spoil kn ngn perkhabaran yg xsedap.. tmbh xsedap kt pendengaran semua org bila tau apakh mendanya & finally menambahkn saket ati aku bila pkara yg dnanti2 tu sama plak ngn aku.. ampes.com.my btoi.. tetiba aku rsa menda yg plg aku syg tu, nk je aku campak ke dinding.. Then Sato ckp kalo nk dia baling kn pon dia ngn rela ati nk tolong aku.. huwaaaaaaaa..


Nape swiiiiit thing perlu ada anti-klimax nye? hu hu hu.. ermm.. life is just a box of chocolate rite??
So lupakn yg xsedap tu ngn mnikmati yg manis2 je..hi hi hi..







Saturday, 17-Nov-2007 22:00 Email | Share | | Bookmark
Intel '97 | Perjalanan Seploh Taon Bsama | the Event

sama tema
 
the twin sisters
View all 47 photos...
Alhamdulillah. . finally dpt gk kita merealisasikn cita2 kita seploh taon dulu kes kes kes..

Timakaseh bebanyak pd yg berkesempatan utk hadir. Especially pd geng2 bachelorettes yg sgt kalut pd aritu.. selain kalut, yg sgt gigih pon depa la jugek.. All u guys mmg besh & 'rock' la..

Acara plg x puas ati sbb kena dera ngn CikPengerusiMajlis.. Igt kn kami yg mmg x biasa bcakap d khalayak ramai ni sja yg gelabah sket, rope2nya cikgu2 pon sama gk.. Hadoi la.. tu la yg cikgu2 dok marah time skol dolu2 tu.. wat syarahan kt blakang mandai je semua.. suh ckp kt dpn semua gugup.. ha ha ha..

Plg besh dgr short talk dr Zainal.. then dgr komen2 dia psl isteri terchenta dia & kami pon membocorkn resia Hany masa dulu2.. ha ha ha.. Zainal, kwn2 Hany ni semua mmg suka gelak.. dh mmg by nature.. mintak maap la ye.. kalo dlm email pon dh cmtu, bila dh jumpa tu lg la kenot help.. hi hi hi..

Mostly yg dtg.. ada tebelmet masing2.. aku ngn kembarSiam aku, sarah+idah, ronie+nida, hany+salwa.. Skrg ni makin ramai.. bila ada intelian's seken generation & spouse masing2. Aku takat ada mouse je lg skrg.. ha ha ha.. Azad the hottest bachelor in Intel ahaks.. Jah yg penat ngn mcm2 agenda. Dan anugerah plg gigih tentu la utk cikSarah kita atas kegigihan & semangat kental drive dr Penang smpai ke cni.. hi hi hi..

Thanks utk Idah atas layanan & penginapan first class. Tengkiu Sarah sbb dgn sukarela gantikn aku yg bizos & malas wat slide show utk presentation mlm tu.. Sekalung tahniah wat Hany yg byk bsusah payah walopn sebok ngn preparation ke tanah suci. Finally semua rsa timakaseh & penghargaan serta tahniah gk atas segala penat lelah & usaha Miss Project Manager.. CikRonie kita.. for the successful event.

p/s : Ronie, aku x suka nk sebot, tp cm kena sebot gk.. ermm jgn ada TERTEKAN keyboard lg ye..







[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net