_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  18  19  20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  30  31  32  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jan-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
Ben@KMC

 
 
 
View all 12 photos...
Ari ni g tpt keja tebelmate 'hangat2 taik ayam' masa aku form 5 dulu. Sronok sgt dpt jumpa Ben, mcm2 citer..
Sepanjang kt KMC, blh d katakn semua staff yg aku jumpa dr pharmacyst, nurse sampai la ke doc semuanya Ben kenalkn.. cm glamer aku rse
Ben BZ ngn keja, so tkleh nk layan aku sgt.. so bila aku dh boring mula la aku wat keja bkn2, snap gmbo x igt2.. tu pon still dpt behave myself sbb tanak malukn kwn

p.s : cikBee & ronie | Skrg nih, paking utk OKU tu dh x leh gne


Sunday, 31-Dec-2006 10:46 Email | Share | | Bookmark
AidilAdha | My Nephews

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 27-Dec-2006 21:00 Email | Share | | Bookmark
Movie | Eragon

 
 
Hero pojaan ku skrg... nk kena carik buku citer dia


Wednesday, 27-Dec-2006 14:47 Email | Share | | Bookmark
Opis | Appraisal

 
 
Tekunnye..
View all 27 photos...
Lastly dpt gk blk kt tpt sendirik.. tu pon sbb nk kena siap kn appraisal..
Then yg btambah besh tu sbb ada sorg hambaAllah yg baek ati nk banjer frappucino kt akak2 dia .
TQ ye



Saturday, 23-Dec-2006 09:52 Email | Share | | Bookmark
Varsity KesayanganKu | Year 2006

UM Year 2006
 
 
View all 21 photos...
Since kenal UM.. ni la tradisi & acara tahunan yg kami semua psti akan wat & tkejar2 kn bila nk msk new year.
Cuma thn ni, tinggal aku ngn Fisya je sbb Nik & Wira BZ... oopss bkn BZ ekceli, tade masa jer.. sob sob sob..

Varsity anthem
University Malaya
Kebanggaan kita semua
Bertambah para ilmuwan
Di pelbagai lapangan

Kami bertekad di hati
Mencapai cita murni
Tradisi kecemerlangan
Menepati wawasan

Di sini kami sedia berbakti
Terus berinovasi
Kami harapan generasi muka
Teras nusa dan bangsa

Varsiti kesayanganku
Sungguh banyak jasamu
Membentuk insan mulia
Berilmu berbudaya




[<<  <  18  19  20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  30  31  32  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net