_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  17  18  19  20  21  22  23  [24]  25  26  27  28  29  30  31  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Jan-2007 20:51 Email | Share | | Bookmark
New Fren | BookWorm

My new fren
Taraaaaaaaaa....
Yeehaa..
View all 8 photos...
CikSato la yg introduce menda alah nih.. kekunun nk wat kwn baru.. Eniwei kwn baru ni la yg wat kn aku sgt bsemangat spanjang stenby weeken nih

Bunga-bungi byk2.. semuanya cikSato yg punye .. Minggu tu rse umah cm kedai bunga..

Astonishing bak kata LEX


Sunday, 7-Jan-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
HouseWarming|Jah'sPlace@PandanMewah

Fatma Nuha
Protege | Mentor
 
View all 24 photos...
DocJah wat house warming utk Intelians. Walopn baru stay cni x smpai sebulan, tp sgt bbesar hati jemput kwn2 semua. Dia pon apply kn konsep yg sama mcm kwn2 lain kawen-pindah-KL, so btambah lg la member Intel kt cni . (p/s : cikBee | Bila nk ikott???) TQ Jah & Sukri

Jah awal2 dh siap kn semua menu yg ada.. ala2 secret recipe la nih Lps calling2 ramai, lastly yg dpt p cuma aku, Azad, Ronie, Hany & family. Hepi 2see jejakaIdamanMalaya again.. Hany sembrot es alwez (dh ada protege skrg), Jah pon comot cm gitu la gk.. aku ngn Ronie je la yg kunun2 menten

Aku mewakilkn diri utk Bendahari Intel, cikIdah yg x dpt hadir sbb kena entertain mak dia he he he.. so kena announce kn balance yg ada.. pehtu ada org tu dok brangan nk p NewZelen lak ngn duit yg trasa byk tu .

So Intelians, tunggu je la ProjectManager kita wat announcement ye





Saturday, 6-Jan-2007 12:42 Email | Share | | Bookmark
Lepaks@Sunway

Nasi Briani
Nasi Putih Johor
Nasi Kerabu
View all 26 photos...
Ari ni langkah pjg sket, jalan2 smpai SunwayPyramid. Ajak ramai2, lastly yg dpt join cuma Nik je.
TQ Nik 4 ur time. Mcm besa la, sampai ja trus melilau nk carik tpt mkn, lastly decide nk layan LaksaShack. Masing2 order ikot origin negeri masing2.. ada utara, selatan & pantaiTimur

Then start la FearFactor Fisya.. Rasanya Fisya nih kempunan nk men menda alah ni since insiden g tgk Disney On ice last year la nih . Walopn aku skeri.. dok tbayang2 nk jatuh tdudok.. tp alhamdulillah stebel ja walopn thegeh2 . Ermm tp tade la thp teror cm Fisya! Lps ni ada org tu bcita2 nk ajar Nik plak tu


Friday, 5-Jan-2007 01:25 Email | Share | | Bookmark
Dedikasi Utk CikBee

 
Pstt.... anak sapa la tu??


Tuesday, 2-Jan-2007 20:00 Email | Share | | Bookmark
In Memory | Album of 2001-2004

 
 
 
View all 21 photos...
Tgh kemas2 bilik, then tnmpk ablum masa blaja dolu2.. biar lah betapa canggih pon teknologi ari ni.. tp simpan gmbar dlm ablum convensional pd aku mmg lebih mnarik & puas ati.
Bestnya tgk gmbo dolu2.. skrg ni snap gmbar punya la byk.. so gmbo yg nk cuci pon btimbun2.. dulu2 lps abes ja film trus cuci.. skrg nih semuanya tsimpan dlm bentuk soft copy je.. mcm tkde mkna



[<<  <  17  18  19  20  21  22  23  [24]  25  26  27  28  29  30  31  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net