_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Sep-2008 18:30 Email | Share | | Bookmark
I.F.T.A.R wif x-osmeto n Geng UUM's

ciken wif dry cili n cashewnut
braised tofu wif beancurd skin
salted veg beancurd soup
View all 32 photos...
Lps baper lama plan lastly menjadik gk.. tp plan punya plan pon still x dpt kumpulkn semua.
Lps vote punya vote, last skalik pegi kt tpt yg dpt undian minoriti.. tpt lain semua fully booked!
Leen n Zam nk blk kg mlm tu, Omei n family kensel last minit hu hu hu




PM : Hazie
Venue : Restoran Lemon, Kajang

Gmba semua kaler gini sbb restoren tu lampu dia ikot kaler lemon kot
Order byk giler, mcm2 ada.. rasa leh tahan sedap n rega dia pon leh tahan mahal
Apa2 pon last skalik semua abes selamat d mkn




p.s : gmba makanan byk2 ni semua dedikasi khas utk falindah. hepi viewing


Tuesday, 26-Aug-2008 04:01 Email | Share | | Bookmark
Let Sing Together | Yang.Pernah - Estranged

Lagu2 Estranged mmg besh.. layaannnnn



Quote:

Silakan puas sudah disuruh
Nyatakan mimpi yang tak pernah lengkap
Lakukan apa saja yang kamu mampu

Sudahlah biar yang telah lalu
Lafazkan kesemua yang pernah ada
Akhirkan kalau ada masih tertinggal

Cukuplah kalau perangnya ada
Disamping kamu selalu

Andainya aku tahu
Ertinya disuruh
Semua kan pernah minta

Tibalah waktu untuk bersedar
Kerana giliran sudah menyuruh
Yang pasti yang panggil itu suci lagi

Berilah sedikit untuk aku
Hilangkan rasa hati yang tak percaya
Biarkan dia yang bilang jangan lagi

Cukuplah kalau perangnya ada
Disamping kamu selalu

Andainya aku tahu
Ertinya disuruh
Semua kan pernah minta

Andainya aku cari
Dimana dituju
Semua yang pernah jumpa

Jangan luka yang lebih
Kerana tiada yang memberi
Tiada cuma untuk kamu disini

Andainya aku tahu
Ertinya disuruh
Semua kan pernah minta

Andainya aku cari
Dimana dituju
Semua yang pernah jumpa


Saturday, 2-Aug-2008 17:00 Email | Share | | Bookmark
Besday Bash | Baby Hazim + Mama Hazie

aiyakk kena susun blk
besh jugek kalo wat BBQ ni
posing sblom comot
View all 45 photos...


Mama hazim telah amik kesempatan wat besday hazim sempena belated mama dia
Jemputan yg dtg aritu selain dr hazie, hazim & zam.. ada aku, sato&zam, don&iman&zul, dewi&iman&sharil n ita&ira&sharil.

Aritu menu byk gk, ada kek cekelat & mihun goyeng buatan Hazie, ada kentaki, ada esklem.. Yg plg x tahan tu ada buah epel ngn oren yg manissss sgt sedap. Don ckp dia tanam kt bakang umah dia ok

Kwn2, aku bkn tanak bawak bf aku tu, cuma dia sgt xklusip skrg ni smpai tahap kena kuarantin. nnti dh ok aku bawak eh.. harap besabarr.. eniwei dia dh kena denda, sponsor esklem utk aritu



Saturday, 2-Aug-2008 15:42 Email | Share | | Bookmark
Besday Bash | CuppyCake 4 Hazim

 
 
 
View all 6 photos...
Aku mmg bekenan sgt ngn cuppy cakes
So sempena besday Hazim ni, aku pon oder la cikitt.. masa order tu first skalik pilih bunge-bungi la
Naseb baek la akak tu bg idea, since the cup cakes tu utk besday boy so dia pon wat la 2 theme..
Quote:
Bola utk baby Hazim & bunga2 utk mama Hazie


p.s : ooopsss hazie, walopon aku rse ko x sesuwai ngn tema bunga2 ni, tp redha je la ye



Friday, 25-Jul-2008 20:25 Email | Share | | Bookmark
Jom Mkn Knduri | Wahida & Amin

 
mkn kenyang, mata pon nantoks
 
View all 21 photos...
Kenduri penutup utk family arwah AbangDek & WanTam.
Yang sedihnye aritu genap la sebulan arwah WanTam meninggal. Knduri yg patutnya bln nov ni pon d cepatkn atas permintaan mak penantin, tp kita hanya mampu merancang, tuhan yg Esa yg menentukan.. hu hu hu..

Majlis akad nikah yg x dpt aku nk join pd pgnya menjadi sgt sedih utk semua tetamu selain drpd keluarga penantin.. hu hu hu..

Kali ni Mama ada kelapangan utk dtg... itu yg aku so hepi tu sbb kompem la dpt baju baru
Pehtu aku pon kasik the ownership of digicam utk nadya. Kunun je la minah tu baru msk class photography. Suka la nk komen2 gmba2 aku yg katanya cuma cantek tp tadek sentuhan pro

So dpt gk snap byk gmba aku . Last skalik bila dh nk blk, check punya check semua gmba blurr. Ampesssssssssss.
So first lesson, she must learnt how to handle the digimon first ha ha ha.. biasala digimon aku dah out-dated..



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net