_from.the.eye.of.the.beholder_

By: AnisZ Xyda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Oct-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark
AidilFitri 2008 Get2gether | MajlisSilaturrahim Aidilfitri@PUKAT

k Lin | k Min
k Aliah | k Ana
k Mas | me
View all 30 photos...




Seperti biasa sure baju aku sama ngn org.. huwaaaaaaaaaaaaa... lucky sbb kaler lain2


Saturday, 11-Oct-2008 15:58 Email | Share | | Bookmark
AidilFitri 2008 Get2gether | intel@Keletah Anak2

nuha.hany
rifqy.dikna
zulaika.yuni
View all 11 photos...
Ermmm bile dh jumpe second generation intel ni alahaiiiiiiiiiiiiiiii mcm2 telatah.. ada suke bekawan, ada suke nangis, ada nk bedokong je..

Plg senior time tu Nufayl la then Fatih. Bdk2 bedua ni sebok tgk citer Otomen ke Power Renjers ntah smpai mkn pon x kesah. Bdk2 skrg so hi-tech, depan main tekan ja

Zulaika pon dh besar tp wat citer sendiri. Plg taiko si Nuha, bizi ke sana ke mari tp feveret dia makan la, semua menda nk rasa. Firdaus mula2 igt si Nuha tu anak aku sbb bdk tu asek ngekor aku ja.. he he he.. Si kecik Sofea sebok naek tangga.

Geng bdk2 hingusan si Rifqy n Khadijah tido most of the time. Si Rifqy ni la ngamokk je dia. Khadijah baek sgt



Saturday, 11-Oct-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
AidilFitri 2008 Get2gether | Intel@As-Saakinatussakiin

maya, syirul wif sofea
ehem ehem
tgh pujuk rifqy
View all 9 photos...


Teratak hany n zainal ni nun d Klang kt Aman Perdana. Cantek n eksklusip bangat
Jauh perjalanan kami, dkt2 nk smpai baru la konvoi ngn Ferrari merah syahirul n maya.
Smpai ja terus jd kalut cm tuan umah

Lps baper lama, baru la dpt jumpa yuni. Ramai yg x tahu lg, yuni dh blk posting kt semenanjung. Plg besh aritu ngusik Yuni la.. hany smpai gelak tepuk2 meja (naseb baek dia x guling ).

Semuanya kes brg2 still dlm kotak, smpai nk p umah dia pon x leh lg Smpai ke sudah kami x dpt merasa kek lapis serawak dia.. Plg tragis sbb jumpa idah kt cni, padahai sama2 blk ghaya kt kg, umah masing2 kt dpn idung ja

Salwa n idham are expecting their first child. salwa kata baby gurl. dikna n irmal smpai lmbt skiit sbb p open house dkt umah dulu.

Dlm riuh-rendah tu x sempat nk begambaq sama2. bila anak masing2 dh stat ngamok semua pakat2 nk blk. Aku ngn Idah yg first smpai, tp jd tetamu terakhir yg blk

Quote:

p.s :
sarah : sowii, aku x dan nk snap byk sgt. biziii n semua bekenan sgt ngn digimon yg aku pinjam
ronie : hany kata part tembikai keja aku, since nk ngelat aku ckp ronie punya bahagian tu last year aku tlg ja



Saturday, 11-Oct-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
AidilFitri 2008 Get2gether | The Menu

lemang keramat
mee bandung hany
kuah mee bandung
View all 9 photos...
Konsep ala2 potluck. Ini plan agak last minute dr Hany. Aku masa baca invitation tu diam ja sbb demam sepjg minggu, tp lps dpt ja response dr Idah terus kebah skiit demam

Smpai ja kt umah hany, kuah mee bandung pon baru ja siap. sikret resipi ni tau
Semua sedap, yummy, tasty menjilat jari

1. Mee bandung (Main menu) - hany
2. Mihun goreng - idah (impot dr kota damansara)
3. Lemang n rendang - syahirul (impot dr keramat)
4. Swiiitt n coklet for sweet children - akulaaaaaaa (impot dr CocoaTree)
5. Kudapan - mcm2 lg adaaa.. nasi impit, triffle orange, kerepek, kuih rya
6. Kek Lapis - yuni (tinggal dlm keta)





Friday, 19-Sep-2008 18:15 Email | Share | | Bookmark
I.F.T.A.R wif Wi, Nik & Pica @ Kedai PokCik ToniRoma

nik lps blk team building
 
 
View all 18 photos...



Akhirnya dpt jugek kite bebuke sama2 kn.. punye la susah nk bebuke sesama taon ni.. ada yg bizi keja la, dh dpt time ok ada yg nk nk jumpe abg la, ada yg nk prektis intebiu la.. nik je yg baekk, kn nik

Patutnye taon ni, Wi yg decide.. tp MFM kitaorg tanak, so lastly aku ngn Pica yg slalu conquer majlis nk g mkn kt Kedai PokCik ToniRoma.. Nik ngn Wi as alwez setujuuuuuuuu je la ngn osmet2 giler kosa ni

Alkesahnye masing2 semua tkejutt ngn nik, semenjak tukar keja baru ni semakin byk ckp. Kalo tk dia dgr je apa kitaorg citer, skrg ni kitaorg kena dgr dia . Ok la tu nik kn. Wi cam biasa la bizii tp makin cantekk ahakss Belilit2 skrg, siap demo lg kt aku ngn fisya yg mmg harapan la nk pakai gitu

Makanan ok laaa Lain kali leh la try steak dia plak (banyakkkkk la duit ) Nama menu semua x hengat, pjg sgt
Rega mmg la mcm maheii sket, tp size dia besar, air dia leh refill (gelas dia giler besoo )




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net